Dashcam cadeau bij rijbewijs

Je rijbewijs + een GRATIS dashcam

Dubbel feest dus.

Start deze maand met lessen en scoor naast je rijbewijs een gratis dashcam om voortaan je eigen (en andermans) capriolen vast te leggen.

Hoe leuk is dat?!

Deze Miu Mivue 618 maakt met zijn 140 graden extreme-HD groothoeklens haarscherpe opnames en beschikt zelfs over een parkeermodus die bewegingen voor de auto registreert. Met zijn geweldige specificaties is het Cool Blue’s favoriet van dit moment!

Start nu met lessen!

Bel Rob 06 211 901 85

Eerst natuurlijk wel dat rijbewijs halen!

Reserveer direct je eerste les bij Rijschool Rob. Bel 06 21 19 01 85 of mail rob@rijschoolrob.nl

Actievoorwaarden

Deze actie start 19 februari 2018 en geldt voor leerlingen die vanaf deze datum starten bij Rijschool Rob.
Je dient minimaal 20 lessen en het examen bij Rijschool Rob afgenomen en betaald te hebben om in aanmerking te komen voor de gratis dashcam. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen. Op=op, want we hebben een beperkt aantal cursusplekken beschikbaar.

Specialist

Rob is gespecialiseerd in leerlingen die wat extra aandacht nodig hebben tijdens de lessen. Faalangst, autisme, onzekerheid, examenvrees. Ook opfrislessen voor rijbewijs bezitters die nog niet alles onder controle hebben.

37 jaar ervaring

Gecertificeerd RIS-opleider met 37 jaar ervaring en een vrijwel onverwoestbaar goed humeur. In 2015 heeft hij de autorijschool van Jaap Schulz overgenomen en is gestart met Rijschool Rob.

CBR RIS-methode

Een les duurt 60 minuten, je kunt per les betalen of een startpakket aanschaffen. Als je lest bij Rob is de theorieles gratis en de basis voor alle lessen is de CBR RIS-methode.

Autorijles bij Rijschool Rob

 

Altijd dezelfde instructeur en auto, een erkende lesmethode en duidelijke tarieven