Uw privacy bij Rijschool Rob

AVG : welke gegevens verwerken wij en wat doen we ermee?

(niets bijzonders …)

 

Wij heten u van harte welkom als leerling van Rijschool Rob!

Omdat wij informatie van u nodig hebben om onze dienst te kunnen leveren, informeren wij u over de gegevens die wij van u verwerken, en waarvoor wij die gegevens gebruiken.

Noodzakelijke gegevens:

De N.A.W. gegevens (om u op te kunnen halen)

Uw telefoonnummer(s) (om contact met u op te kunnen nemen)

Uw geboortedatum (voor examenaanvragen bij het cbr)

Uw mailadres (voor de facturering)

Uw betalingsgegevens (voor de belasting)

Deze gegevens worden gedeeld met ons factureringsprogramma en onze boekhouder. Met hen is een verwerkingsovereenkomst afgesloten waarin zij verklaren zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. De gegevens worden i.v.m. de belastingwetgeving 7 jaar bewaard. Rijschool Rob verkoopt geen gegevens en deelt uw informatie nooit zonder toestemming.

Naast deze gegevens, die wij moeten verwerken in verband met onze dienst, zijn er ook gegevens waarvoor wij uw toestemming vragen. Deze helpen ons u beter van dienst te zijn en gebruiken wij af en toe voor aanbiedingen en voor marketing doeleinden.

U mag uw persoonsgegevens altijd inzien, wijzigen, verwijderen en meenemen. Stuur daarvoor een gespecificeerd verzoek naar  rob@rijschoolrob.nl

Omcirkel uw keuze.

Van geslaagde leerlingen wordt een foto gemaakt die op facebook en de website wordt geplaatst, geeft u hiervoor toestemming Ja Nee
Voor de facturering gebruiken wij uw email adres, geeft u hiervoor toestemming

 

Ja Nee
Geeft u toestemming voor het gebruik van uw emailadres voor aanbiedingen en informatie van Rijschool Rob. Ja Nee

 

Voor leerlingen onder de 18 vragen wij één van de ouders of verzorgers mee te tekenen.

Naam:                                                                                                           Datum en handtekening: