Uw Privacy

Welke gegevens verwerken wij en wat doen we ermee?
(niets bijzonders …wees gerust)

Om ons werk te kunnen doen hebben we gegevens van je (leerling en/of betalende persoon) nodig. Welke dat zijn en waar we ze voor gebruiken vertellen we hier.

Noodzakelijke gegevens:
De N.A.W gegevens ( om je op te kunnen halen)
Telefoonnummer(s) ( om contact met je op te kunnen nemen)
Geboortedatum ( voor examenaanvragen bij het cbr)
Je mailadres ( voor de facturering)
Je betalingsgegevens ( voor de belasting)

Met wie delen we die informatie?
Deze gegevens worden gedeeld met ons factureringsprogramma en onze boekhouder. Met hen is een verwerkingsovereenkomst afgesloten waarin zij verklaren zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. De gegevens worden i.v.m. de belastingwetgeving 7 jaar bewaard.

Buiten het wettelijk verplichte en voor de verwerking van betalingen noodzakelijke delen van gegevens worden er nooit persoonsgegevens gedeeld zonder daarvoor expliciet toestemming te vragen.

Overige gegevens:
Naast deze gegevens, die wij moeten verwerken in verband met onze dienst, zijn er ook gegevens waarvoor wij jouw toestemming vragen. En die ons helpen je beter van dienst te zijn, die we gebruiken voor aanbiedingen en voor marketing doeleinden.
Ieder nieuwe leerling krijgt een formulier waarop hij/zij een keuze kan aangeven. Deze keuze kan op ieder moment worden gewijzigd door een mail te sturen naar rob@rijschoolrob.nl

Voor leerlingen onder de 18 vragen wij één van de ouders of verzorgers mee te tekenen. OP dat formulier staan onderstaande keuzes:

Van geslaagde leerlingen wordt een foto gemaakt die op facebook en de website wordt geplaatst geeft u hiervoor toestemming   Ja / Nee
Voor de facturering gebruiken wij uw email adres, geeft u hiervoor toestemming
Ja / Nee
Geeft u toestemming voor het gebruik van uw emailadres voor aanbiedingen en informatie van Rijschool Rob Ja / Nee

U mag uw persoonsgegevens altijd inzien, wijzigen of laten verwijderen. Stuur daarvoor een gespecificeerd verzoek naar rob@rijschoolrob.nl
Bij de verwerking van persoonsgegevens is Rijschool Rob gebonden aan de daarvoor geldende
wet- en regelgeving. De AVG is nieuw en de exacte toepassing nog volop in ontwikkeling. Daarom wordt de privacy statement aangepast als blijkt dat dit wenselijk is. Let op de datum voor de meest actuele versie.

Rob van den Brink
Haarlem, 28-05-2018